Od receptury do jadłospisu. Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi

szkolenie w formule on-line

termin szkolenia został potwierdzony do realizacji
Przy zgłoszeniu uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na szkolenie „Od receptury do jadłospisu…” 14 grudnia 2020 r. oraz „Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP …” 15 grudnia 2020 r. Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Informacje dodatkowe
ZGŁOSZENIA:
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać mailem na adres: centrum@frdl.szczecin.pl, fax. 914878522 lub poprzez formularz zgłoszenia na stronie www.frdl.szczecin.pl do 9 grudnia 2020 r.
UWAGA: LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!
Najbliższe szkolenia z kategorii: Pomoc społeczna, zdrowie
Tytuł szkolenia
Termin
Czas
Miejsce
Pomoc społeczna, zdrowie